Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A Geszti nevezetű liberális ce
  2011-08-09 21:00:23, kedd
 
  A Geszti nevezetű liberális celeb kimondta: ez egy rasszista ország ( kommentárokkal)

2011. augusztus 09. 09:25
Kiss Péter - Hunhír.info

tetuhintasok.jpgGeszti celebbel készített interjút az egyik liberális hírportál. A túlfuttatott egykori Mézga Aladár szépen elő is adja magát a nagy nemzeti ömlengése során, de a végén ki is bújik belőle a kisördög. Amit addig mondott, és már hajlamosak lennénk el is fogadni, egyből hiteltelenné válik a libából nem lesz szalonna szellemében. A kis Geszti szerint ugyanis Magyarország bezárkózó, rasszista ország. Így hát csak azt tudjuk neki tanácsolni, amit a diktátor vezetett be a köztudatba: el lehet menni. S mennyivel szerencsésebb ő, mint egy átlag magyar. Neki van hova, ahol tárt karokkal várják.

A nemzeti vágtával mi volt a célod? Sokan úgy értelmezik ezt a rendezvényt, hogy meg szeretted volna változtatni azt a rendszerváltás óta berögzült képet, hogy csak az vallhatja magát igazán magyarnak, aki a konzervatív vonalhoz tartozik.

Jó lenne a politika minden vírusa nélkül megélni azt, hogy ide tartozol. És igen, számos tevékenységemet lehet ennek a jelzőrakétájaként értelmezni. A nemzeti vágtát azért hoztam létre annak idején, hogy legyen egy nagy magyar fesztivál, ami legalább akkora, mint mondjuk a Sziget, de a magyar tradicionális értékekről szól, modern módon. Azt akartam, hogy a magyar jelképeket kulturális módon vegyük birtokunkba, és ne engedjük, hogy a pártok martalékává váljanak. Azokban a nyugati országokban, ahol nincs vita azon, ki számít az adott ország polgárának, és ki nem, ott ezek a dolgok így mennek. De nálunk ezek a próbálkozások még mindig demagóg, ostoba vitákat generálnak különböző kocsmák pultjainál.

Amiket csinálok, azok mindig magukért beszélnek, akár szeretik őket, akár nem. Abszolút nyomon követhető, hogy például a Magyarország dalt miért írtam, és miért éppen Oláh Ibolya énekelte. Ennek zenei oldala is volt, mert az ő hangja passzolt a dalhoz, de volt benne egy olyan üzenet is, hogy helló, mi mind magyarok vagyunk. Igen, annak idején egy sokkal nyitottabb, sokkal toleránsabb, a nyugati értékekre sokkal befogadóbb országba eszméltem rá a kilencvenes években. Amikor elkezdtem működni, akkor egy ilyen országot láttam magam körül. Igen, aztán kinyílt lassan az emberek szeme. Egyre többen jöttek rá, hogy szó nincs itt rendszerváltásról, a magyar értékek alapján felépített országról, csupán csillagváltásról, meg a tankok helyett a bankok uralmáról. No meg pozitív diszkriminációról, meg csak nekünk volt sorstragédiánk szemléletről.

Bármilyen furcsa, a dalaim valóban az én életemről szólnak valamilyen módon, ezért azt gondolom, hogy nagyon hitelesek. A régi dalaimban is ugyanezt érzem. Például az 1993-ban megírt Helyi terminátor című dal most sokkal-sokkal aktuálisabb. Nem gondoltam volna, hogy az akkori csírából kinőve egy ilyen kirekesztő közélet alakul ki, hogy Magyarország ennyire bezárkózó, rasszista országgá válik. Mitől rasszista és kirekesztő? Ha a nyugati szemléletet tükrözné, ha megint a liberálisok uralhatnának mindent, akkor nem az lenne, ugye? Nem értjük ezt a Geszti gyereket. Az ő kezükben van minden a rockzenétől a szórakoztatóiparon keresztül a médiumokig, aztán csak siránkoznak, meg rettegnek. Közben meg odavágnak ezerrel annak az országnak, ahol élnek. Aztán reszketnek, hogy nő az antiszemitizmus, meg a rasszizmus.

Hozzászóláshoz

tsorba - 2011.08.09. 19:03
Péter, tényleg jó szívvel mondom, nem kéne ekkora arccal lenni. Erre és eddig mindig rábasztál. És a saját fajtársaid nyomtak eddig is és mindég a seggük alá. Próbálkoztál sok mindennel és nem ment. Ez se fog. Ez a karikásostoros, stüncimatyóhímzés - ez nagyon átlátszó. A magyar nem ez. A buta és a konzumáló magyarok között - lehet sikerélményed - elérsz ideig-óráig eredményeket, aztán leállítanak. Nem a magyarok, azok röhögnek. A fajtársak, azért mert a magyarok röhögnek. És még egy tanács. Ezzel a lopomotív szellemi gyökerű alkotómunkával is fel kéne hagyni tán. Azt mondod dalokat írsz. Nem kéne magad ennyire nevetségessé tenni. A Nagy VágtaMűsorod után menj szépen be potyázni valamelyik boros pavilonba - mint tavaly - és úgy rendesen szopikázd le magad, az való neked. Egészségedre!


antjud - 2011.08.09. 17:38
Zs.....gennyláda vágtázz a nemzetedhez Izraelbe!!!!

csuka - 2011.08.09. 15:50
Csak egy apró megjegyzés:
Ember nem sz..k arra az asztalra, amelyikről eszik!


bbking - 2011.08.09. 11:48
Ha jól tudom, ez az "aladár" protekcióval jutott mindenhova apja segítségével. Vagyis ő csak ne beszéljen rasszizmusról, mert pont ő az, aki a magyarokat kirekeszti, amióta csipkerózsika álmát alussza.

"Nem gondoltam volna, hogy az akkori csírából kinőve egy ilyen kirekesztő közélet alakul ki"

Én meg nem gondoltam volna, hogy egy kis ilyen-olyan szereplésért a múltban annyira kell talpat nyalni az eurokomformitásnak és a libsi sz@rkeverőknek, hogy még a saját országát is ledegradálja. Amelyik a kereszténységnek a legtöbb szentet adta. Amelyiket kifosztották a vagyonából, amelyiknek területének 2/3-át ellopták, amelyiknek a lakosságát irtották, amelyiknek az ellopott területeken a vagyonait, földjét, vízét és a többi természeti kincseit elkobozták és élősködnek rajtuk a mai napig, amelyik annak idején megvédte a "nyugatot" a keleti támadóktól, cserébe kapott tótot, rácot és a többit a fejére, amelyik befogadóbb volt a külföldi népekkel szemben mint bármely más nemzet, amelyikre rá próbálják erőltetni az antiszemitizmust és rasszizmust lakossága lelki megcsonkításán keresztül (tv2, rtlklubb stb). És még sorolhatnám, sokezer oldallal megtelt könyvnyi oka volna annak még, ami miatt ennek az aladárnak inkább magába kellene fordulnia és elgondolkodni azon, hogy ha ennyire nem tetszik neki, akkor hallgassa meg a közvetett főnökét és menjen el, mert "el lehet innen menni"..


bellumbellus - 2011.08.09. 11:40
Tehàt ô is csak a "jòt" akarja!
Persze azt fôleg magànak ... (C-R)


georg1945 - 2011.08.09. 11:30
Az ilyen belső ellenséget el kell zavarni!


georg1945 - 2011.08.09. 11:30
Ha erre a gesztire ránézek, hányinger és fosás jön rám.
Kíméljen meg jelenlétével .


georg1945 - 2011.08.09. 11:28
A Gesztit már várja a közönsége Izraelben!
Menjen innen ebből a rasszista, fasiszta országból!
Ez nem az ő országa!
M e n j e n ! ! !


dr. bubó - 2011.08.09. 10:52
"Abszolút nyomon követhető, hogy például a Magyarország dalt miért írtam..."
Nem azt akartad mondani geszti hogy miért loptad? Az a szám koppintás egy az egyben...


Náci bácsi - 2011.08.09. 10:29
És ez még mind semmi.Ha egy hétköznapi halandó kapcsolatba kerül vele,olyan zsidó gőg van benne,hogy inkább ott hagyja.Többek között az ilyenekért utáljuk a fajtáját.A nemzeti vágtával kapcsolatban meg az a véleményem,hogy ló.aszt érdekelte a "nagy magyarság",egy dolog lebegett a szeme előtt,a pénz.


Pál Béla - 2011.08.09. 10:22
Geszti Kula!

Egy olyan országban, ahol tűrik és milliókkal támogatják , hogy ez a szinvonal alatti senki rfolyamatosan szerepeljen, nem gondolom, hogy rasszizmus lenne!
...bár volna rá igény....

Pál Béla
motoros - 2011.08.09. 10:05
Ne bántsd a magyart, mert pórul jársz!


jakabaa - 2011.08.09. 09:47
t. HH:
helyesen....."az ő reszkető kezeikben van minden pénz és arany, ennek folytán a média......stb...."

márcsak a tisztánlátás kedvéért.....
A lényeg pedig az volt, hogy nehogy már holmi kisgazdapárt vagy vitézszövetség csináljon itten "NEMZETI VÁGTÁT".


Darázs - 2011.08.09. 09:40
geszti, gusztustalan vagy!

Darázs - 2011.08.09. 09:39
A tetű, nálunk idegen zsidók ilyenek. De valóban, miért nem mennek már haza? Ezek a tetűk oda tojnak, ahol esznek!


Egyébként is rasszista a jó édes anyja!


Javorszarvas - 2011.08.09. 09:39
"Ha nem tudsz valamit elnyomni, állj az élére" ...


http://hunhir.info/?pid=hirek&id=43950
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: csillagváltásról, antiszemitizmust, kereszténységnek, tevékenységemet, antiszemitizmus, megcsonkításán, alkotómunkával, karikásostoros, vitézszövetség, sorstragédiánk, rendszerváltás, kommentárokkal, hozzászóláshoz, tradicionális, elgondolkodni, csipkerózsika, rasszizmusról, sikerélményed, szerencsésebb, próbálkozások, rfolyamatosan, nevetségessé, uralhatnának, segítségével, magyarország, szemléletről, ledegradálja, javorszarvas, vágtaműsorod, protekcióval, tisztánlátás, hiteltelenné, kisgazdapárt, kifosztották, gusztustalan, próbálkoztál, rasszista ország, egyik liberális, túlfuttatott egykori, nagy nemzeti, diktátor vezetett, átlag magyar, nemzeti vágtával, vallhatja magát, konzervatív vonalhoz, politika minden, jelzőrakétájaként értelmezni, nemzeti vágtát, nagy magyar, magyar tradicionális, magyar jelképeket, pártok martalékává, Kiss Péter, Mézga Aladár, Oláh Ibolya, Nagy VágtaMűsorod, Geszti Kula, NEMZETI VÁGTÁT,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Akarat  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Kaffka_Margit  Adakozás  Lóhere  Aki nem dolgozik, ne is egyék  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Minden harmadik...  Paul David Tripp Április 19  Reggel van  Szép estét kedves látogatóimna...  Nevem  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Png csokor  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Popper Péter szavai  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Szép álmokat!  Png csokor  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  Png férfi  George Byron - Ahogy itt jár -...  Png cica  Németh László tollából  Szép estét kedves látogatóimna...  Németh László tollából  Radikális szeretet  Alázat  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Éretlen vers  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  A sors  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  Éretlen vers  Akarat  Png virág  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  Zilahy Lajos gondolata  Jó éjszakát  Fekete István - Akác  Nagyi telefonál  69 éve hunyt el Albert Einstei...  s immár én is felragyogva, ért...  Nem méltó hozzád  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Szép álmokat!  Png virág  Szívem tiéd  Leonardo da Vinci gondolata  Szép estét kedves látogatóimna...  Png csokor  Varga János Veniam - Fontos sz...  Mi lenne ha  Alázat  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Akarat  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Örülök, hogy látlak!  George Byron - Ahogy itt jár -...  Mindig jusson idő nevetni  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Nagyi telefonál  210 éve született a SZÓZAT meg...  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Akarat  Png ház 
Bejegyzés Címkék
rasszista ország, egyik liberális, túlfuttatott egykori, nagy nemzeti, diktátor vezetett, átlag magyar, nemzeti vágtával, vallhatja magát, konzervatív vonalhoz, politika minden, jelzőrakétájaként értelmezni, nemzeti vágtát, nagy magyar, magyar tradicionális, magyar jelképeket, pártok martalékává, nyugati országokban, adott ország, olyan üzenet, sokkal nyitottabb, nyugati értékekre, kilencvenes években, ilyen országot, emberek szeme, magyar értékek, tankok helyett, bankok uralmáról, dalaim valóban, régi dalaimban, 1993-ban megírt, akkori csírából, ilyen kirekesztő, nyugati szemléletet, liberálisok uralhatnának, saját fajtársaid, konzumáló magyarok, magyarok röhögnek, lopomotív szellemi, való neked, nemzetedhez Izraelbe, apró megjegyzés, magyarokat kirekeszti, múltban annyira, libsi sz@rkeverőknek, saját országát, legtöbb szentet, lakosságát irtották, ellopott területeken, többi természeti, keleti támadóktól, külföldi népekkel, aladárnak inkább, közvetett főnökét, ilyen belső, gesztire ránézek, közönsége Izraelben, hétköznapi halandó, ilyenekért utáljuk, dolog lebegett, szeme előtt, olyan országban, szinvonal alatti, tisztánlátás kedvéért, lényeg pedig, csillagváltásról, antiszemitizmust, kereszténységnek, tevékenységemet, antiszemitizmus, megcsonkításán, alkotómunkával, karikásostoros, vitézszövetség, sorstragédiánk, rendszerváltás, kommentárokkal, hozzászóláshoz, tradicionális, elgondolkodni, csipkerózsika, rasszizmusról, sikerélményed, szerencsésebb, próbálkozások, rfolyamatosan, nevetségessé, uralhatnának, segítségével, magyarország, szemléletről, ledegradálja, javorszarvas, vágtaműsorod, protekcióval, tisztánlátás, hiteltelenné, kisgazdapárt, kifosztották, gusztustalan, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1367
  • e Hét: 15597
  • e Hónap: 26708
  • e Év: 180204
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.